طريقه عمل ايس كريم بوريو المثلج
9/14/2013 02:53:00 ص
Unknown
مقادير عمل ايس كريم بوريو :
اربع اكياس بوريو
1 كوب لبن
طريقه عمل ايس كريم بوريو :
1- نضع
اللبن في الخلاط ونكسر ثلاث اكياس من البوريو مع اللبن ونخلطه .
2- الكيس 4 نكسره والكيس مقفول طبعا مش هنحتاج سكر بس اللي عايزة تضيف براحتها .
3-تضعه في طبق صغير او اي حاجة نرش كيس البوريو الاخير عليه من فوق ونحطه في الفريزر لمده ساعتين .
هذا الموضوع كتبته يوم السبت، 14 سبتمبر 2013 ضمن تصنيف
ايس كريم,
بوريو,
طريقه عمل ايس كريم بوريو,
عصير بوريو,
مشروبات
فأن اصبت فمن الله وحده و ان اخطات فمن نفسي و الشيطان . يمكنك نقل اي موضوع من المدونة بشرط ذكر المصدر و ذكر رابط الموضوع الاصلي للاتصال او الاستفسار عن اي موضوع اضف تعليق