اعلان

طريقه عمل ايس كريم بوريو المثلج



مقادير عمل ايس كريم بوريو :
اربع اكياس بوريو
1 كوب لبن

طريقه عمل ايس كريم بوريو :
1-  نضع اللبن في الخلاط ونكسر ثلاث  اكياس من البوريو مع اللبن ونخلطه .
2- الكيس 4  نكسره والكيس مقفول طبعا مش هنحتاج سكر بس اللي عايزة تضيف براحتها .
3-تضعه في طبق صغير او اي حاجة نرش كيس البوريو الاخير عليه من فوق ونحطه في الفريزر لمده ساعتين .

هذا الموضوع كتبته يوم السبت، 14 سبتمبر 2013 ضمن تصنيف , , , , فأن اصبت فمن الله وحده و ان اخطات فمن نفسي و الشيطان . يمكنك نقل اي موضوع من المدونة بشرط ذكر المصدر و ذكر رابط الموضوع الاصلي للاتصال او الاستفسار عن اي موضوع اضف تعليق